måndag 4 mars 2013

Loppisfynd

loppis

Det blev ett litet loppisbesök häromdagen. Jag hittade tre fina ramar, tre fat i olika storlekar, tyglappar att sätta på några av lilla storebrors byxor som av någon konstig anledning har gått sönder på knäna... och ett pingstnummer av tidningen Idun, några av sidorna kommer kanske hamna innanför glaset på någon av ramarna.
Då jag tycker att tidningen är så fin och kul att bläddra i så tänkte jag att vi kunde titta igenom den tillsammans:

Lite repotage


Naturbilder, men sådana gör sig nog bättre i färg?

Moderepotage, det gäller ju att hålla sig uppdaterad

Sommarklänningar som "han" tycker om, det har varit en omröstning i ett tidigare nummer där det visade sig att 17 herrar av 20 ville se damerna klädda i kjolar istället för byxor till sommaren, så man vet...!

Och reklam såklartLite inredningstips


Vår miljö skulle nog må bra av lite beredskapstidstänk, att ta tillvara allt man har och inte köpa nytt hela tiden. Se vad man kan göra med lite stuvar och garn :)


Middagstips

och så vill man ju såklart se vilka som har gift sig, det verkar som att alla brudar följde gällande mode, inga egna utsvävningar.


1 kommentar:

  1. Som farmor blir det en nostalgisk tillbakablick
    även om jag föddes några år senare. Vissa modeller var ju gångbara även in på 50-talet och som också lever vidare i gamla filmer. De glättiga veckotidningarna i dag är ju något helt annat. Kul!

    Farmor

    SvaraRadera